Ga naar de inhoud

Op woensdag 10 april vond de start van de pilot editie in de Gemeente Lochem plaats, met De Branink school in Laren en Tuincentrum Haneveld. Normaal bestaat zo’n editie uit 6 stappen, maar deze pilot uit 5. Tijdens de bijeenkomst organiseerde AdoptIDee kennismakingen tussen onderwijs en ondernemers en werden er gezamenlijk opdrachten gemaakt voor de kinderen.

Na het welkomstwoord van Jan van Uitert opende Louis Koopman, voorzitter van de bedrijvenkring Berkelland, de editie. Henk Marsman sprak namens Tuincentrum Haneveld over het 70-jarig bestaan van het bedrijf, hun organisatie in Laren met 6 medewerkers en een grote klantenkring in de regio. Hij benadrukte de uitdaging van personeelswerving en het belang van initiatieven zoals AdoptIDee.

Tijdens de rondleiding waren alle deelnemers onder de indruk van de omvang van het bedrijf. Vooral Louis Koopman was verrast. Tijdens deze wandeling werden de rondleiding voor de kinderen en de innovatieopdracht al bijna uitgewerkt.

Het enthousiasme van alle deelnemers was duidelijk, de basis voor een geslaagde editie op donderdag 4 juli van 10.00 uur tot 11.30 uur in het Kulturhus in Laren. Iedereen is van harte welkom om de opdrachten van de kinderen te komen bekijken.

Adoptidee
Adoptidee