Ga naar de inhoud

In Haaksbergen heeft wederom een succesvolle einddag plaatsgevonden, opnieuw bij de Kappen. Dit jaar waren alle basisscholen in Haaksbergen aangesloten, waardoor het evenement druk bezocht en vol enthousiasme was.

De einddag begon met een inspirerende aftrap door Wouter van Dijk en Carine Giesbers. Ze spraken over de geweldige inzet van de kinderen en de belangrijke rol die de scholen en bedrijven spelen in het succes van AdoptIDee. Ook burgemeester Rob Welten was aanwezig en benadrukte in zijn toespraak het positieve effect dat AdoptIDee op Haaksbergen heeft. Tijdens de aftrap barstte de zaal los toen de kinderen vol energie dansten op de tune van AdoptIDee.

Na deze feestelijke opening kregen de kinderen de kans om hun creatieve oplossingen te presenteren. Ze gingen naar de marktkraampjes en vertelden de aanwezige ondernemers en ouders over de innovatieve ideeën die ze in de afgelopen periode hadden ontwikkeld. Het was indrukwekkend om te zien hoe trots en zelfverzekerd de kinderen hun projecten presenteerden.

Aan het einde van de dag kregen alle kinderen een welverdiend cadeautje mee naar huis als aandenken aan hun harde werk en deelname aan het project. Met deze feestelijke afsluiting werd AdoptIDee Haaksbergen voor dit jaar officieel afgesloten.

Volgend jaar zal Haaksbergen gelukkig weer meedoen aan AdoptIDee. De einddag is al gepland en zal plaatsvinden op woensdag 11 juni 2025. Zet deze datum alvast in je agenda en mis het niet! We kijken ernaar uit om opnieuw de creatieve en innovatieve ideeën van de kinderen te bewonderen en samen een geweldige dag te beleven.

Adoptidee
Adoptidee
Adoptidee
Adoptidee
Adoptidee