Ga naar de inhoud

Het officiële startschot van de 4e editie van AdoptIDee Haaksbergen werd op 4 april gegeven tijdens de drukbezochte opening bij De Kappen.

‘We zijn verheugd dat dit jaar álle 11 Haaksbergse basisscholen, 20 lokale bedrijven en maar liefst 400 kinderen meedoen aan dit gave project’, aldus een enthousiaste Carine Giesbers, initiatiefnemer en kartrekker van de editie Haaksbergen.

Wethouder Johan Niemans opende de editie 2024 met mooie woorden. Hij benadrukte het belang van samenwerking tussen ondernemers en het onderwijs en gaf aan nu al uit te kijken naar de creatieve ideeën van de kinderen, onze werknemers van de toekomst.

Wouter van Dijk, voorzitter van de stichting, gaf een korte presentatie over ‘Waarom en waarnaar toe met AdoptIDee’. Met als stip op de horizon een kleine bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van ondernemende mensen die waarde creëren voor de maatschappij om zo uiteindelijk de wereld een beetje mooier maken.

Tijdens de afsluitende borrel werd het eerste contact gelegd tussen de leerkracht en de geadopteerde ondernemer die gedurende AdoptIDee met elkaar zullen samenwerken.

Wij kijken uit naar het vervolg van deze editie in Haaksbergen!

Wouter op aftrap Haaksbergen - Adoptidee
Aftrap Haaksbergen spreker - Adoptidee
Aftrap Haaksbergen Carine - Adoptidee