Ga naar de inhoud

AdoptIDee kondigt met trots haar uitbreiding naar de regio Oss aan. Ook in deze regio wordt aan de slag gegaan met de bewezen hogere creativiteit van kinderen om de terminale serieusheid binnen bedrijven tegen te gaan.

De uitbreiding naar Oss wordt geleid door niemand minder dan juf Roos van der Velden, een dynamische kracht die bekend staat om haar passie voor onderwijs en innovatie. Roos, die ook werkzaam is bij het bedrijf NEHEM, brengt een schat aan ervaring en enthousiasme naar het AdoptIDee-team.

De AdoptIDee-formule, die in zes stappen de creatieve vonk van kinderen naar bedrijven brengt, heeft al in zeven regio’s succesvolle resultaten opgeleverd. Met de toevoeging van Oss vindt opnieuw de gewenste groei plaats.

Maar dat is nog niet alles. AdoptIDee staat op het punt om een gloednieuwe website te lanceren, die een frisse en interactieve ervaring zal bieden aan iedereen die geïnteresseerd is in het verbinden van de onbevangenheid van kinderen met de zakelijke wereld. De nieuwe website belooft een hub te worden van inspiratie, succesverhalen en natuurlijk het laatste nieuws.

“Houd ons in de gaten, want er komen nog veel meer spannende ontwikkelingen en nieuwsberichten aan,” voegt Roos toe. “We zijn pas net begonnen met het ontsluiten van het potentieel van deze jonge denkers.”

Met de uitbreiding naar Oss en de lancering van de nieuwe website, zet AdoptIDee haar missie voort om bedrijven te verrijken met de ongeëvenaarde creativiteit van kinderen. Dit initiatief is een levend bewijs dat de meest innovatieve oplossingen vaak uit de meest onverwachte hoeken komen.

Voor meer informatie over AdoptIDee en hun activiteiten, bezoek de huidige website op www.adoptidee.nl en blijf op de hoogte voor de lancering van de nieuwe site.