Ga naar de inhoud

Afgelopen jaar hebben we een prachtige eerste pilot editie mogen draaien in Enschede. Kids van CBS Ouverture zijn een aantal weken aan de slag gegaan voor Twepa. We kunnen met recht zeggen dat het een succes was want de leerlingen hebben oplossingen bedacht waar de medewerkers van Twepa en wij mega enthousiast van werden.

Tijdens de pilot editie in Enschede zijn we als stichting ook gegroeid. We hebben veel geleerd over de AdoptIDee formule en hoe we deze nóg beter kunnen maken. Ook hebben we het certificaat van waardering geïntroduceerd. Een soort strik diploma maar dan voor de afronding van het AdoptIDee traject 😉

Door het grote succes hebben we besloten om AdoptIDee Enschede aankomend seizoen voort te zetten én uit te breiden. We zijn met de scholen aan het kijken hoe we dit aankomend seizoen weer mogelijk kunnen maken. Daar zijn uiteraard ondernemers voor nodig. Dus: ben je ondernemer in Enschede en lijkt het je leuk om geïnspireerd te worden door de leiders van de toekomst?! Neem dan contact met ons op! We gaan graag met je in gesprek.