SCHOLEN PEKELA

Kindcentrum Hendrik Wester

Kindcentrum Hendrik Wester is een openbare basisschool in Oude Pekela gevestigd in een multifunctioneel gebouw de Groenling, waar we werken vanuit een warme, veilige en gestructureerde omgeving aan de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en persoonlijkheid van kinderen, rekening houdend met de eigenheid van elk kind. We willen kinderen helpen de wereld te ontdekken en zich er verantwoordelijk voor te voelen.

C.B.S. De 7-Sprong

“Ik ben, ik kan, ik groei”
Op C.B.S. De 7-Sprong in Oude Pekela, laten we uw kind in 7 sprongen door de basisschool gaan. We willen samen met de ouders zorgen voor een veilige en warme plek, waar iedereen graag komt en zich gezien en gehoord voelt. Een school waar we leren dat iedereen uniek is, en iedereen zich op een eigen unieke manier ontwikkeld. Maar waar we ook leren dat iedereen een belangrijk stuk van het geheel is.

Een school waar we de kinderen leren om zelfstandig keuzes te maken, zodat ze betrokken zijn en verantwoordelijk voor zichzelf en voor anderen. Een school waar we leren onze eigen leerdoelen te stellen met hulp van de leerkracht. Hierbij geven we oprechte aandacht aan uw kind. Ieder kind is waardevol en we vinden het belangrijk dat elk kind met een glimlach naar school kan gaan. Want ieder kind telt!

CBS de Kern

Bij ons staat het plezier bij het leren voorop. Wij geloven dat een fijne omgeving een voorwaarde is om goed te kunnen leren. Op onze Christelijke basisschool zetten we ons hier al meer dan honderd jaar voor in. Zodat elk kind kan leren met een lach en groeien elke dag.

Welkom
Jij helemaal jezelf.
nieuw voor ons
of al bekend
goed zoals je bent

Een schakel in onze ketting
een kleur in onze school.
We willen samen met
je ouders en jou
een stuk op weg gaan.

We wensen jou
veel zon op die weg
vriendschap en vertrouwen
mensen met een luisterend oor
en een warm hart.

Eerlijke kansen.
Veiligheid een veilige plek.
We willen je daarbij helpen.
Welkom, fijn dat je er bent.

Team CBS De Kern

Jenaplanschool St.Willibrordus

Dit schoolvenster biedt u enigszins inzicht in Jenaplanschool St.Willibrordus in Oude Pekela. U vindt informatie over ons onderwijs, leerlingaantallen, toetsgegevens en foto’s van onze school. Toch zijn wij van mening dat wij u een heel belangrijk deel niet kunnen laten zien of voelen via dit venster. Dat belangrijke deel is namelijk de sfeer. Wij nodigen u daarom van harte uit een kijkje te nemen in onze school, u bent van harte welkom. U kunt contact opnemen met de directeur Marion Setz (0597-614008 of 06-23034622).

CBS Groen van Prinsterer

Op onze christelijke basisschool in Nieuwe Pekela is het vanzelfsprekend dat ieder kind ertoe doet. Wij houden vast aan onze christelijke waarden en geloven dat een veilige omgeving de beste basis is voor ieder kind om zich te ontwikkelen. We helpen ze om het beste uit zichzelf te halen, zodat we:

Samen groeien naar meer!

Onze schoolgids vindt u op hier op de site van Scholen op de kaart, een site met veel informatie om scholen met elkaar te vergelijken.

Ondernemers

Alle deelnemende ondernemers werken met volle overgave en passie aan innovatieve ICT-gerelateerde projecten.

Sponsoren

Als initiatiefnemer van AdoptIDee stimuleert PNO ondernemerschap, het creëren van nieuwe ideeën en innovatief onderwijs.