ONDERNEMERS PEKELA

AdoptIDee is tot stand gekomen in samenwerking met de volgende enthousiaste en innovatieve ondernemers uit Pekela. Wil je ook bijdragen aan dit project? Neem contact op voor meer informatie.

Springt Design

Springt design houdt van natuurlijke materialen. Van spullen die te recyclen zijn of nog beter: die biologisch afbreekbaar zijn. Als het mogelijk is zulke spullen te maken, wát mankeert ons dan om het niet te doen? Dat is toch een kleine moeite? Met onze TOVVEL lampen hebben we bewezen dat we met aardappelzetmeel mooie design-lampen kunnen maken.

Hempflax

HempFlax is een sociaal verantwoordelijke en ethische onderneming die teruggeeft aan de aarde door betaalbare, natuurlijke hennepproducten op de markt te brengen. Door op inspirerende wijze het bewustwordingsproces van ondernemers te stimuleren in de wereldmarkt dragen wij bij aan het verduurzamen van hun onderneming. Wij omarmen de filosofie van de circulaire economie en doen ons uiterste best ons hieraan te committeren. De industriële hennepplant en zijn duurzame toepassingen hebben een groot aandeel in ons dagelijkse leven. Deze natuurlijke duizendpoot leidt ons in onze ambitie een gezonde planeet na te laten aan toekomstige generaties.

Zechsal

Wij geloven dat magnesium bijdraagt aan een gezonder leven en een meer ontspannen wereld.
Neem de tijd om te genieten van een warm voetenbad, ontspan je spieren of voed je huid met het pure magnesium van de oeroude Zechstein Zee. Je lichaam zal je dankbaar zijn!

Scholen

Deelnemende scholen geven hun leerlingen de ruimte om middels innovatief onderwijs hun eigen talent te ontdekken en ontwikkelen.

Sponsoren

Als initiatiefnemer van AdoptIDee stimuleert PNO ondernemerschap, het creëren van nieuwe ideeën en innovatief onderwijs.