PEKELA

Het was een prima start in 2022 in Pekela, de Innovatiehub Oost-Groningen heeft het concept omarmt en wil AdoptIDee gebruiken om te laten zien welke mooie bedrijven zich in de regio bevinden en ondersteunen in de vorming van de werknemers van de toekomst.

Door het succes zijn we nu in 2023 verder opgeschaald naar 5 scholen met 6 klassen en 6 prachtige regionale bedrijven. En natuurlijk zijn we hier super blij mee en trots op.

De einddag is op vrijdag 23 juni van 15.00-17.00 uur in de Binding in Pekela, zet het maar vast in je agenda want Tik Tok Tammo is ook aanwezig !!

Verdeling scholen en ondernemers Pekela

 

Ondernemer School Klas
Zechsal CBS De Kern, Veendam
Nedmag CBS De 7-Spring, Oude Pekela
HempFlax CBS Groen van Prinsterer, Nieuwe Pekela
Avebe OBS Hendrik Wester, Oude Pekela
Koerts Dakwerken Jenaplanschool St. Willibrordus, Oude Pekela
Airco-Fin CBS De Kern, Veendam

 

 

De planning in Pekela | 2023

Ben je nieuwsgierig naar de andere ondernemers die meedoen in regio Pekela of wil je meer weten over het programma? Bekijk dan vast deze planning en houd natuurlijk deze website in de gaten!

  • 11 april 2023 | Kick-off
  • Pitch door ondernemers in de klas
  • Bedrijfsbezoek
  • Kinderen aan de slag in de klas
  • 23 juni | einddag in de Binding met Tik Tak Tammo

Nieuws

Eindevent Haaksbergen 2023

Eindevent Haaksbergen 2023

Vorige week was het eindevent van AdoptIDee regio Haaksbergen. En het was wederom een feestje! Het enthousiasme spatte ervan af bij de kinderen, leerkrachten, ondernemers en familie. Ook dit jaar hebben de kids weer geweldige ideeën bedacht. Zoveel creativiteit op één...

Enschede in the spotlight

Enschede in the spotlight

Een dikke week geleden is AdoptIDee Enschede afgetrapt! Het was een onwijs leuke kick-off bij Twepa. In deze allereerste light versie van AdoptIDee Enschede vervult basisschool de Ouverture de rol van school en Twepa de rol van ondernemer. De club enthousiastelingen...

Meppel in the spotlight

Meppel in the spotlight

Onze nieuwe regio heeft de editie een kleine maand geleden afgetrapt. Omdat de AdoptIDee formule voor onze ondernemers en leerkrachten nog nieuw is, starten we vanaf 0. De enthousiaste spirit die een nieuwe editie met zich mee brengt is onbeschrijflijk. Editie...

Neem contact op

 

Wil je meer weten over AdoptIdee editie Haaksbergen? Neem contact op met Carine Giesbers via carine.giesbers@pnoconsultants.com of via telefoonnummer +31 06 29 55 88 72. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen.