PEKELA

In 2022 start AdoptIDee ook in Pekela/Veendam. De Innovatiehub Oost-Groningen heeft het concept omarmt en wil AdoptIDee gebruiken om te laten zien welke mooie bedrijven zich in de regio bevinden en ondersteunen in de vorming van de werknemers van de toekomst. De ambitie is om ieder jaar te groeien en meer bedrijven en klassen aan te sluiten om zodoende uit te groeien tot hét initiatief van de regio.

Verdeling scholen en ondernemers Pekela

De verdeling volgt nog

De planning in Pekela | 2022

De planning volgt nog

Nieuws

In gesprek met Syt Scheper

In gesprek met Syt Scheper

Deze week gaan we kletsen met Syt Scheper maar dan net even anders... Namelijk in podcast vorm! Klik op de video hieronder om in gesprek te gaan met onderzoeker en marketeer Syt Scheper.

In gesprek met Wouter van Dijk

In gesprek met Wouter van Dijk

Hoe is AdoptIDee eigenlijk tot stand gekomen? Daar heeft Wouter van Dijk - oprichter en bestuurslid van AdoptIDee - antwoord op. Ongeveer vijf jaar geleden heeft hij de stichting opgestart. Maar wat waren zijn beweegredenen en wat wilde onze ondernemende grondlegger...

De AdoptIDee formule

De AdoptIDee formule

AdoptIDee draait komende editie al voor de 5e keer. Daar zijn we uiteraard mega trots op. Samen met jullie, de AdoptIDee familie, krijgen we het voor elkaar om er ieder jaar weer een feestje van te maken. In de afgelopen jaren zijn we erachter gekomen dat de AdoptIDee...

Neem contact op

 

Wil je meer weten over AdoptIdee editie Haaksbergen? Neem contact op met Carine Giesbers via carine.giesbers@pnoconsultants.com of via telefoonnummer +31 06 29 55 88 72. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen.