PEKELA

Het was een prima start in 2022 in Pekela, de Innovatiehub Oost-Groningen heeft het concept omarmt en wil AdoptIDee gebruiken om te laten zien welke mooie bedrijven zich in de regio bevinden en ondersteunen in de vorming van de werknemers van de toekomst.

Door het succes zijn we nu in 2023 verder opgeschaald naar 5 scholen met 6 klassen en 6 prachtige regionale bedrijven. En natuurlijk zijn we hier super blij mee en trots op.

De einddag is op vrijdag 23 juni van 15.00-17.00 uur in de Binding in Pekela, zet het maar vast in je agenda want Tik Tok Tammo is ook aanwezig !!

Verdeling scholen en ondernemers Pekela

 

Ondernemer School Klas
Zechsal CBS De Kern, Veendam
Nedmag CBS De 7-Spring, Oude Pekela
HempFlax CBS Groen van Prinsterer, Nieuwe Pekela
Avebe OBS Hendrik Wester, Oude Pekela
Koerts Dakwerken Jenaplanschool St. Willibrordus, Oude Pekela
Airco-Fin CBS De Kern, Veendam

 

 

De planning in Pekela | 2023

Ben je nieuwsgierig naar de andere ondernemers die meedoen in regio Pekela of wil je meer weten over het programma? Bekijk dan vast deze planning en houd natuurlijk deze website in de gaten!

  • 11 april 2023 | Kick-off
  • Pitch door ondernemers in de klas
  • Bedrijfsbezoek
  • Kinderen aan de slag in de klas
  • 23 juni | einddag in de Binding met Tik Tak Tammo

Nieuws

Eindevent AdoptIDee Enschede

Eindevent AdoptIDee Enschede

Zo nét voor de zomervakantie blikken we terug op de einddag in Enschede. Onze eerste light versie in de regio Enschede was een succes. Het was een klein gezelschap maar de energie spatte ervan af. De kinderen konden niet wachten om hun gemaakte oplossingen te laten...

Eindevent Oude Pekela

Eindevent Oude Pekela

Het is alweer een tijdje geleden maar we willen er toch nog even op terugblikken: de fantastische einddag in Oude Pekela. Het was een heus spektakel met onder andere TikTok Tammo en we zijn weer overspoeld door de gave ideeën van de kids. Editie leider, Jakob...

Eindevent Meppel

Eindevent Meppel

Het eindevent van onze pilot in Meppel was een succes! 3 scholen, 5 klassen en 5 ondernemers hebben de editie tot een succes gemaakt. Het was alsof we al jaren in Meppel bezig zijn. De kids hebben super innovatieve oplossingen laten zien voor de probleemstellingen van...

Neem contact op

 

Wil je meer weten over AdoptIdee editie Haaksbergen? Neem contact op met Carine Giesbers via carine.giesbers@pnoconsultants.com of via telefoonnummer +31 06 29 55 88 72. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen.