SCHOLEN MEPPEL

Reestoeverschool SBO in Meppel

De Reestoeverschool is een school voor speciaal basisonderwijs en valt onder de openbare stichting Promes, behorende bij het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs 2203 Afdeling Meppel.

Bezoek ook onze actuele schoolwikipedia met handige zoekfunctie voor alle actuele informatie: https://promes.schoolwiki.nl/reestoeverschool-sbo.

OBS Sprinkels

Onze school is een brede school, met kinderen uit de Berggierslanden, de Koedijkslanden, het centrum en de Nieuwveense landen in Meppel.
Wij vertrouwen erop dat u op deze website een goede indruk krijgt van onze school en weet wat u kunt verwachten wanneer u uw kind bij onze school aanmeldt. Natuurlijk geeft ons kennismakingsfilmpje ook een overzicht.
Mocht u meer informatie willen of een kijkje komen nemen in onze school? Dan kan dat uiteraard. U kunt ons altijd bellen of klikken op de link ‘oriëntatie’ in het menu Nieuwe Ouders.

Kindcentrum de IJsvogel

Waar we voor staan
Op De IJsvogel bieden we openbaar onderwijs, waarbij openheid en thematisch onderwijs centraal staan. Dit zie je dit terug in onze open ruimtes én in hoe ons onderwijs is vormgegeven aan de hand van thema’s en projecten.
Onze blik is naar buiten gericht. Bij ons vind je dan ook, naast goed onderwijs, veel aandacht voor persoonsvorming, kunst, cultuur en maatschappij. We sluiten aan bij de ontwikkeling van jouw kind en zorgen voor veiligheid, verwondering en plezier.

Ondernemers

Alle deelnemende ondernemers werken met volle overgave en passie aan innovatieve ICT-gerelateerde projecten.

Sponsoren

Als initiatiefnemer van AdoptIDee stimuleert PNO ondernemerschap, het creëren van nieuwe ideeën en innovatief onderwijs.