ONDERNEMERS MEPPEL

AdoptIDee is tot stand gekomen in samenwerking met de volgende enthousiaste en innovatieve ondernemers uit Meppel. Wil je ook bijdragen aan dit project? Neem contact op voor meer informatie.

Scania Production Meppel

Scania Production Meppel is de specialist in het lakken van kunststof cabine- en chassisonderdelen. Deze leveren we aan de Europese truckfabrieken van Scania in Zwolle, Angers (Frankrijk) en Södertälje (Zweden).

Noordhuis

Uw kantoor en onderwijsspecialist
Noordhuis is sinds 1923 een begrip in Meppel, Zwolle, Emmeloord en Den Helder.Met de vele disciplines onder één dak kunt u voor vrijwel alles bij ons terecht.

Sfeer, beleving en gevoel
Onze projectinrichtingsafdeling voorziet u van het mooiste meubilair voor uw kantoor, bedrijfskantine. School aula of vergaderzaal. Onze adviseurs zorgen voor een optimale beleving waarbij sfeer, gevoel en beleving de sleutelwoorden zijn tot het ontwerp. Onze goed getrainde monteurs zullen geheel volgens plan uw ruimte omtoveren tot een unieke beleving voor uw medewerkers met hoogstaande details en gevoel voor sfeer.

De juiste maatwerk oplossing
De audiovisuele afdeling voorziet u van de nieuwste, beste en meest gebruikte middelen van deze tijd. Wij zijn gespecialiseerd in audiovisuele middelen voor het onderwijs, bedrijfsleven en de overheid. In ons productasortiment komt u een ruim scala aan videoconferencing, digital signage & narrowcasting en interactieve digitale schoolborden tegen. Juist voor maatwerkoplossingen bent u bij ons aan het juiste adres en geniet u straks probleemloos van de nieuwste audiovisuele middelen voor uw klanten en werknemers.

Printen zonder zorgen
U treft ze bij vrijwel iedere organsatie, bedrijf of instelling; kantoormachines! Onze afdeling kantoormachines zorgt ervoor dat u altijd probleemloos kunt printen, scannen en kopieren. Wij bieden kantoormachines aan voor verkoop, lease of huur. Dit is tevens ook mogelijk met een SLA (onderhoudscontract). Hierdoor staat uw machine nooit meer stil en is in geval van problemen een monteur altijd snel bij u aanwezig. Wist u dat wij een speciaal team als technische dienst hebben? We hebben ruim 2000 actieve kantoormachines verspreidt door heel Drenthe, Overwijssel en Friesland staan.

Kantoorartikelen webshop
Kantoorartikelen, een eenvoudig product maar essentieel voor iedere bedrijfsvoering. Bij ons kunt u eenvoudig en snel uw producten bestellen. Dit kan via onze uitgebreide webshop maar ook gewoon per telefoon of email. Onze eigen bezorgdienst zorgt ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.
Wenst u de bestelling onder specifieke voorwaarden te ontvangen? Bij ons is dat geen enkel probleem.

A. van der Hulst B.V.

Uw partner van idee tot realisatie, die meedenkt en adviseert. Alle facetten van staalbewerking perfect uitgevoerd door vakbekwame medewerkers. Full service, waaronder oppervlaktebehandeling en het lassen en construeren van samenstellingen.

  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Full-service
  • Afspraak is afspraak
  • Snel geleverd

CivitaS

CivitaS is hét sport- en gezondheidscentrum
Sport- en gezondheidscentrum CivitaS onderscheidt zich als sportschool door de nadruk te leggen op kwaliteit, sfeer en persoonlijke begeleiding. Ons team van professionele en gemotiveerde medewerkers staat klaar om jou te helpen het beste uit jezelf te halen en jouw doelen te bereiken. In ons inspirerende, moderne, maar bovenal gezellige sportschool staat de deur open voor eenieder die aan zichzelf wil werken of een gezond(er) lichaam als doel heeft.

CivitaS is dé plek waar sport en ontspanning samenkomen. Zelfstandig sporten, groepslessen en personal training: bij ons is alles mogelijk. Geniet na het sporten van onze wellnessfaciliteiten of sluit af in onze gezellige lounge. CivitaS staat voor samen werken aan jouw gezondheid!

Gemeente Meppel

Meppel is een gemeente en stad in het uiterste zuidwesten van de Nederlandse provincie Drenthe. Op 31 januari 2023 telde de gemeente 35.454 inwoners (bron: CBS), waarvan ruim 31.000 in de stad Meppel zelf wonen. De gemeente kende in de eerste decennia van de eenentwintigste eeuw een bevolkingsgroei met enkele duizenden inwoners. De oppervlakte bedraagt 58 km². Meppel is hiermee qua oppervlak de kleinste gemeente van Drenthe.

Meppel is een regionaal centrum, het heeft een ziekenhuis en een groot winkelaanbod. In 2016 was er in het centrum 48.000 m2 aan winkelvloeroppervlak aanwezig.

Scholen

Deelnemende scholen geven hun leerlingen de ruimte om middels innovatief onderwijs hun eigen talent te ontdekken en ontwikkelen.

Sponsoren

Als initiatiefnemer van AdoptIDee stimuleert PNO ondernemerschap, het creëren van nieuwe ideeën en innovatief onderwijs.