SPONSOREN LOSSER

PNO – stimuleert ondernemerschap

Als initiatiefnemer van AdoptIDee vinden we het bij PNO belangrijk om actief mee te doen in het creëren van een optimale innovatie-omgeving. Het stimuleren van ondernemerschap en het creëren van nieuwe ideeën is hierin een speerpunt. Daarnaast wil PNO maatschappelijke meerwaarde creëren. Niet omdat het een doel op zich is, maar omdat we dat willen. Maar bovenal werken bij PNO veel ouders die hun kinderen op jongere leeftijd willen stimuleren om op speelse wijze in contact te komen met ondernemerschap.

Innovatie en subsidies

PNO consultants ondersteunt ondernemers bij hun innovatieactiviteiten. Wij leveren diensten voor het hele innovatieproces: van idee tot marktintroductie. Subsidies voor innovatie is een van onze kerncompetenties. In Nederland zijn wij met ruim 200 specialisten actief in alle innovatiesectoren. Dit doen wij vanuit het besef dat innovatie noodzakelijk is voor elk bedrijf dat vooruit wil komen, maar ook voor het aangaan van grote uitdagingen op gebieden als zorg, veiligheid en energie en klimaat.

logo pno
logo pno

Gemeente Losser

Losser is een Nederlandse gemeente in het oosten van Twente, Overijssel. In de gemeente woonden op 31 januari 2023 23.386 inwoners (bron: CBS) op een oppervlakte van 99,64 km². De gemeente Losser maakt deel uit van de Regio Twente. Voor zover religieus, draagt de gemeente een sterk rooms-katholiek karakter, vooral in kernen als De Lutte.

Dit project wordt mede gefinancierd door:

Scholen

Deelnemende scholen geven hun leerlingen de ruimte om middels innovatief onderwijs hun eigen talent te ontdekken en ontwikkelen.

Ondernemers

Alle deelnemende ondernemers werken met volle overgave en passie aan innovatieve ICT-gerelateerde projecten.