ONDERNEMERS LOSSER

AdoptIDee is tot stand gekomen in samenwerking met de volgende enthousiaste en innovatieve ondernemers uit Losser. Wil je ook bijdragen aan dit project? Neem contact op voor meer informatie.

Van Heek Textiles

Bij Van Heek Textiles maken we al meer dan 160 jaar textiel! In onze eigen fabriek in Losser wordt textiel geweven, gebreid en afgewerkt zodat dit door klanten over de hele wereld gekocht en gebruikt kan worden.

Met meer dan 100 medewerkers werken we elke dag aan het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige textiele materialen. In onze fabriek maken we stoffen die worden gebruikt voor boekenkaften en luxe verpakkingen, maar ook technisch textiel voor diverse industrieën. Heb je thuis een boek liggen met een kaft van stof? Dan is de kans groot dat deze stof uit onze fabriek komt! Daarnaast maken we ook stof voor rolgordijnen en gaas voor raam- en deur-horren.

Wij dragen ook graag ons steentje bij aan duurzaamheid, zodat kinderen van nu ook in de toekomst kunnen genieten van al het moois dat onze aarde te bieden heeft. Zo letten we erop dat we milieuvriendelijk bezig zijn door duurzame materialen te gebruiken en zuinig om te gaan met water en energie. Daarnaast geloven we in teamwork. Alleen door een goede samenwerking met onze klanten, steeds te blijven vernieuwen en door onze medewerkers mogelijkheden en kansen te bieden om zichzelf te ontwikkelen, geloven wij dat we de best mogelijke oplossingen kunnen blijven bieden en als bedrijf kunnen groeien.

Final Plastics

Final Plastics is gevestigd in Losser en is een echte specialist in kunststof spuitgieten. Gedreven door innovatie, ervaring en nauwe samenwerkingen met onze klanten zijn wij in staat om goede ideeën vorm te geven! In onze fabriek wordt uw product 24 uur per dag geproduceerd met de hoogste nauwkeurigheid, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Final Plastics beschikt over een moderne fabriek met een oppervlakte van ruim 8000 m2 waar 40 mensen werken in een 3-ploegendienst. Sinds de oprichting in 1977 werden meer dan 2500 matrijzen in eigen beheer gebouwd. Het machinepark bestaat uit 32 moderne computergestuurde spuitgietmachines met een sluitkracht van 25 ton t/m 400 ton. Hierbij worden seriegroottes van 100 tot meer dan 1 miljoen stuks gerealiseerd.

Tevens hebben wij ook de faciliteiten tot het 2-Componenten spuitgieten. Final Plastics verwerkt de meest voorkomende technische kunststoffen. Onze kernactiviteiten zijn hoofdzakelijk gericht op sectoren als Sanitair, Verwarmingsindustie, Huishoudelijke producten als Technische apparaten. Belangrijke afnemers van ons zijn o.a. Easy Sanitairy Solutions, Itho Daalderop, Mepal & Nedcon.

Final Plastics in cijfers:

 • Moderne fabriek van ruim 8000 m2
 • 40 medewerkers
 • Verwerking van meer dan 2000 ton grondstof per jaar
 • Meer dan 2500 matrijzen in eigen beheer gebouwd
 • Eigen gereedschapmakerij
 • Samenwerking met matrijsleveranciers in Portugal, China en Nederland
 • Meer dan 30 computergestuurde spuitgietmachines

DE KRACHT VAN INNOVATIVE PRODUCTONTWIKKELING.

Cars and Stars

Cars and Stars Events is een evenementenbureau met 2 unieke specialisaties.

De Cars-afdeling organiseert alles wat met racen te maken heeft. Zij verzorgen Formule 1 events op locatie door de verhuur van vele race simulators, waaronder echte Formule 1 auto’s. Ook andere F1 activiteiten, zoals bijv. een F1 bandenwisselspel of F1 Quiz. Maar zij creëren bij bedrijven ook grote kartbanen op locatie met karts, de baanafzetting en alle benodigdheden.

De Stars-afdeling organiseert themafeesten. Met vele thema’s die gaan van James Bond tot Hollywood, van Disco tot Duitse Oktoberfeesten. Dit wordt gedaan met een groot aanbod van lookalikes, artiesten en decoratie.

Cars And Stars Events verzorgt dus complete evenementen op maat door heel Nederland.

Hubo

Hubo staat bekend als een zaak waar je van op aan kunt. Persoonlijk, vakkundig, informatief en professioneel zijn de pijlers waar iedere Hubo op steunt. Wil je graag extra advies of wil je graag vakkundige hulp bij je klus? Geen enkel probleem. Hubo onderscheidt zich in precies die klussen waar waarbij extra advies welkom is, of waarbij je artikelen op maat nodig hebt. Of het nu gaat om binnen- en buitendeuren, zonwering, horren, deurbeslag of verf: Hubo helpt je graag. We komen thuis bij je opmeten en desgewenst leveren we de benodigde artikelen thuis bij je af. En mocht je om hulp verlegen zitten tijdens het klussen…onze montageservice weet van aanpakken!

Plus Bellers Overdinkel

PLUS Bellers wil een plek zijn waar iedereen zich thuis en prettig voelt. Ons deskundige en vriendelijke personeel heet klanten graag welkom en helpt bij het doen van dagelijkse boodschappen. Onze medewerkers zijn onze kracht en daarom is het enorm belangrijk dat alle medewerkers zich gewaardeerd voelen, in een veilige en aangename sfeer hun werkzaamheden kunnen verrichten en zichzelf kunnen en mogen zijn.

Met de vier merkwaarden ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’ onderscheiden wij ons in supermarktland.

Aandacht is bij PLUS Bellers vanzelfsprekend! Dat zit gewoon is onze aard. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij even met onze klanten meelopen als iemand een product niet kan vinden, écht luisteren naar klanten en collega’s en helpen waar nodig.

Bij PLUS Bellers zit kwaliteit in de basis, de winkel is op orde, de producten zien er goed uit en de dienstverlening is de beste die er is. Bij PLUS Bellers staat de klant altijd centraal.

Onze supermarkt staat middenin de maatschappij en is daarmee een belangrijke centrale plek in Overdinkel. Wij geven om de mensen om ons heen en zijn betrokken bij tal van activiteiten in en om Overdinkel.

Verantwoord betekent voor PLUS Bellers dat we stil staan bij alles wat we doen, dus nemen we het voortouw als verantwoorde supermarkt. Gezondheid is één van onze speerpunten. We streven naar een kwalitatief goed en veilig assortiment met, waar mogelijk, toegevoegde waarde op het gebied van eerlijke handel, duurzame productie en dierenwelzijn.

In onze winkel vinden er continue veranderingen en groei plaats. Automatisering neemt daarbij een steeds belangrijkere plek in. Een automatisch bestelsysteem, elektronische schapkaartjes, bestellingen via internet, diverse apps voor interne en externe communicatie, enz. De laatste jaren is, mede door corona, de online markt enorm gegroeid en om daarbij aan te kunnen blijven sluiten moeten we telkens een stapje bij zetten. Mooi om daarbij enthousiaste jongeren te betrekken, die opgroeien in een tijd waar internet en automatisering vanaf jonge leeftijd heel gewoon is.

Cleanbo Losser Schoonmaak B.V.

Cleanbo Losser Schoonmaak B.V. is een allround en deskundig schoonmaakbedrijf, gevestigd aan de Nijverheidstraat 37 in Losser en ruim 27 jaar gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van woningen en bedrijfsruimten. Wij zijn uitsluitend actief in de business-to-business markt en werken voor uiteenlopende klanten in de regio Twente. Tot de klantenkring behoren onder andere woningcoöperaties, scholen, gezondheidscentra, kantoren, banken en winkels.
We hebben ruim 45 medewerkers in dienst, voor een groot deel afkomstig uit Losser e.o. We streven binnen Cleanbo naar een platte organisatie, dat wil zeggen dat de communicatie verloopt via korte lijnen en over niet teveel schijven.

Cleanbo is ISO 9001 en VCA* gecertificeerd. We beschikken daarmee al jaren over een gedegen kwaliteitssysteem en gaan zorgvuldig om met de veiligheid van onze medewerkers. Middels diverse audits wordt dit kwaliteitssysteem jaarlijks getoetst.

Wij maken niet alleen maar schoon, maar wij denken ook met u mee. Om tot een optimaal resultaat te komen adviseren wij u bij het opstellen van een op maat gemaakt schoonmaakplan. Wij bekijken uw situatie en spelen in op uw schoonmaakwensen. Duurzaamheid speelt daarbij een grote rol in onze dienstverlening, dit blijkt o.a. uit het feit dat we uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en materialen gebruiken.

Naast de dagelijkse schoonmaak, zijn we met Cleanbo ook in staat om u als klant verder te ontzorgen d.m.v. aanvullende diensten die hieraan verwant zijn, zoals;

 • Glas, gevel en vloerenreiniging
 • Afval verwerking
 • Ontruimingen
 • Kleine sloopklussen
 • Osmose reiniging m.b.v Tuckerpole
 • Hogedruk reiniging
 • Reiniging zonnepanelen
 • Goten lediging etc..

Gezamenlijk zorgen wij voor een prestatieverbetering bij onze klanten door in het schoonmaakproces mensen, middelen, methoden en machines beter op elkaar af te stemmen. Hierdoor wordt meer bereikt met minder energie, tijd en kosten. In samenwerking met de klant ontwikkelt Cleanbo totaalplannen die een direct en duurzaam effect hebben. De laatste jaren is zorgvuldig geïnvesteerd in performanceverbetering, calculatieprogramma’s en training en opleiding van medewerkers. Hierdoor wordt een efficiënte werkplanning behaald en kan deze inzichtelijk worden gemaakt en zo nodig worden bijgesteld.

Wouter Witzel

Sinds 1966 is het Nederlandse bedrijf Wouter Witzel al jaren internationaal toonaangevend in ons vakgebied. Wij ontwikkelen en produceren een breed assortiment hoogwaardige industriële vlinderkleppen en toebehoren. De producten worden in pijpleidingen toegepast als afsluiters, regelkleppen en terugslagkleppen.

Ons belangrijkste doel is om onze klanten oplossingen te bieden die passen bij zowel hun behoeften als hun budget. Om dit te bereiken doen we veel moeite om de verschillende werelden waarin onze klanten opereren te leren kennen. Voor specifieke omstandigheden is een volledig assortiment handmatige bedieningsapparatuur, actuators en accessoires beschikbaar. Door constant de marktontwikkelingen te volgen, kunnen we altijd snel inspelen op nieuwe vragen. In nauw overleg met onze klanten vertalen wij state of the art technologie naar innovatieve oplossingen. Deze passen zowel bij de gewenste toepassing als bij alle overige eisen. De producten van Wouter Witzel voldoen aan de strengste internationale kwaliteitseisen en zijn extreem duurzaam. Afgelopen jaar heeft Wouter Witzel EuroValve B.V. haar 55-jarig jubileum gevierd. Wouter Witzel EuroValve B.V. heeft een rijke historie waar we erg trots op zijn.

That is the reason why we are always there when you need us!

Bosch Car Service Auto Reuvers

Bosch Car Service Auto Reuvers is een BOVAG autobedrijf met Nationale Auto Pas. Wij hebben een ruim assortiment aan occasions met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bosch Car Service Auto Reuvers heeft een goed uitgeruste werkplaats met vakkundig personeel. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, airco-service, banden en velgen, APK keuringen en overige werkzaamheden aan uw personenauto, camper of lichte bedrijfswagen.

Tevens is Bosch Car Service Auto Reuvers een Autohopper verhuur bedrijf voor auto en lichte bedrijfswagens 
 
Bosch Car Service Auto Reuvers uw partner in mobiliteit! 

Scholen

Deelnemende scholen geven hun leerlingen de ruimte om middels innovatief onderwijs hun eigen talent te ontdekken en ontwikkelen.

Sponsoren

Als initiatiefnemer van AdoptIDee stimuleert PNO ondernemerschap, het creëren van nieuwe ideeën en innovatief onderwijs.