ONDERNEMERS LOSSER

AdoptIDee is tot stand gekomen in samenwerking met de volgende enthousiaste en innovatieve ondernemers uit Losser. Wil je ook bijdragen aan dit project? Neem contact op voor meer informatie.

PLUS van Haaren

Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. In onze supermarkten vind je daarom veel verse producten. Soms zijn die biologisch of Fairtrade. Maar altijd zijn ze eerlijk geproduceerd en met een duidelijke herkomst. Zo weet jij wat je eet.

We verkopen zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, liefst van Nederlandse bodem. Ook geven we lokale ondernemers de ruimte om hun producten een podium te geven. Zo geven we ons landelijke merk een lokaal accent. En bieden we jou het beste van twee werelden.

Bij PLUS geloven we in persoonlijk contact. Dat betekent snelle, persoonlijke service met aandacht voor jouw wensen en vragen. Daar mag je op rekenen, zowel in de winkel als online. En zeker in deze dure tijden vinden wij het belangrijk dat goed eten betaalbaar blijft. Daarom hebben wij niet alleen iedere week scherpe aanbiedingen en acties voor gratis bezorging, maar hebben wij ook meer dan 1.000 Laagblijvers. Dat zijn dagelijkse boodschappen, voor een blijvend lage prijs. Zo bewijzen wij iedere dag dat goed eten niet duur hoeft te zijn.

Gemeente Losser

Losser is een Nederlandse gemeente in het oosten van Twente, Overijssel. In de gemeente woonden op 31 januari 2023 23.386 inwoners (bron: CBS) op een oppervlakte van 99,64 km². De gemeente Losser maakt deel uit van de Regio Twente. Voor zover religieus, draagt de gemeente een sterk rooms-katholiek karakter, vooral in kernen als De Lutte.

Cars and Stars

Cars and Stars Events is een evenementenbureau met 2 unieke specialisaties.

De Cars-afdeling organiseert alles wat met racen te maken heeft. Zij verzorgen Formule 1 events op locatie door de verhuur van vele race simulators, waaronder echte Formule 1 auto’s. Ook andere F1 activiteiten, zoals bijv. een F1 bandenwisselspel of F1 Quiz. Maar zij creëren bij bedrijven ook grote kartbanen op locatie met karts, de baanafzetting en alle benodigdheden.

De Stars-afdeling organiseert themafeesten. Met vele thema’s die gaan van James Bond tot Hollywood, van Disco tot Duitse Oktoberfeesten. Dit wordt gedaan met een groot aanbod van lookalikes, artiesten en decoratie.

Cars And Stars Events verzorgt dus complete evenementen op maat door heel Nederland.

HPPL

Vanuit onze “hobby” liefde voor muziek zijn wij doorgegroeid naar muziek, licht, beeld en geluid professionals. Onze jarenlange ervaring en brede porfolio geeft aan dat wij met veel plezier en expertise elk event faciliteren van groot tot klein en in staat zijn een totaal pakket aan te bieden in samenwerking met onze partners.

Wat wij u kunnen bieden:

Beleving
HPPL staat voor het creëren van de ultieme event beleving. Onze enorme bezieling en persoonlijke betrokkenheid samen met onze ontzorgende houding, creatieve denk vermogen en altijd eigen professioneel materiaal resulteren in de optimale mix voor de realisatie en co-creatie van een omvangrijk en variërend scala aan event belevingen.

Diensten
HPL werkt voornamelijk met “A” merken zoals o.a. GAE, QSC, Digico, Yamaha, Midas, Infinity, Martin, Avolites etc. Met de uitstekende geluids- en lichttechnici van ons team, zorgen wij dat uw evenement voor 100% slaagt! Klant is koning en we maken waar wat we beloven. The show must go on!

Trots!
Wij zijn trots op onze medewerkers, opdrachtgevers en trouwe partners. Samen met hen komt het altijd goed! Sterker nog wij staan samen voor de realisatie van de ultieme event beleving, een perfecte nazorg en een blijvende herinnering. Co-creatie (samenwerken) geeft ons plezier, slagkracht, meer expertise en de mogelijkheid elk event te kunnen faciliteren van groot tot klein en een totaalpakket aan te kunnen bieden.

Bergsma Hoveniers

Sterk in tuinwerk
Bent u op zoek naar een hovenier om de tuin aan te leggen? Misschien wilt u een 3D tuinontwerp laten maken? Of het nu gaat om een onderhoudsklus of een complete tuinrenovatie, Bergsma Hoveniers zorgt ervoor dat uw buitenruimte elk seizoen een prachtige beleving wordt en blijft.

Voor of achtertuin aanpakken? Een compleet bedrijventerrein herinrichten, sproei installatie of overkapping laten plaatsen? Door onze vakmensen met ieder hun eigen specialiteiten zijn wij breed inzetbaar op elk gebied van buitenleven.

Persoonlijk contact is voor ons belangrijk en vormt de basis voor wederzijds vertrouwen om van uw buitenomgeving een prachtige plek te maken. Elk seizoen heeft zijn eigen charme, uiterlijk en verzorging nodig.

Vraag naar de mogelijkheden van Bergsma Hoveniers “Sterk in tuinwerk”

Johma

Voor de professional, door de professional!
Johma: de bekendste en grootste saladebereider van Nederland. Al sinds 1968 komen de lekkerste koelverse salades uit onze keuken. Ook voor de professional. Bij het maken van onze salades hebben we maar één doel voor ogen: Johma moet gewoon de allerlekkerste zijn! Daarom gebruiken wij alleen de beste ingrediënten voor onze salades. En elke dag weer zijn we er trots op om met de mooiste kwaliteits-ingrediënten te mogen werken.

Om de lekkerste te blijven nemen wij onze afnemers erg serieus. Wij onderzoeken wensen en behoeften van de ondernemer en vertalen dit door naar de producten om de gast mee te verassen.

Restaurant Dijk 59

“Samen uit eten, en je toch thuis voelen”

Je kan bij ons terecht voor een gezellige kop koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch, een borrel met keuze uit diverse borrelhappen en natuurlijk voor onze à la carte. Voor de kinderen is er een eigen menukaart. Regelmatig zetten we ook een nieuwe DIJK-special op Facebook. Bij ons kun je dus NIET reserveren op terras !! Kom gewoon lekker langs om te kijken of er een plekje vrij is.

Grand Café Smit

Midden in het centrum van Losser gelegen. Een oud pand met een geweldige uitstraling. Een serre geheel in stijl bij het oude pand, waar je heerlijk kunt genieten van de goede dingen van het leven.

MTS Luijerink

We hopen dat u enthousiast bent over ons bedrijf en een ander/beter beeld hebt gekregen van een intensief kalverbedrijf. Als u vragen of opmerkingen heeft meld u ze in ons gastenboek. Als u ons bedrijf wilt bezoeken kan dit altijd in overleg. Ook groepsrondleidingen zijn geen probleem.

Adres:
Familie Luijerink
Ruhenbergerweg 21
7586 RE Overdinkel
Tel 053-5381819

Wouter Witzel

Sinds 1966 is het Nederlandse bedrijf Wouter Witzel al jaren internationaal toonaangevend in ons vakgebied. Wij ontwikkelen en produceren een breed assortiment hoogwaardige industriële vlinderkleppen en toebehoren. De producten worden in pijpleidingen toegepast als afsluiters, regelkleppen en terugslagkleppen.

Ons belangrijkste doel is om onze klanten oplossingen te bieden die passen bij zowel hun behoeften als hun budget. Om dit te bereiken doen we veel moeite om de verschillende werelden waarin onze klanten opereren te leren kennen. Voor specifieke omstandigheden is een volledig assortiment handmatige bedieningsapparatuur, actuators en accessoires beschikbaar. Door constant de marktontwikkelingen te volgen, kunnen we altijd snel inspelen op nieuwe vragen. In nauw overleg met onze klanten vertalen wij state of the art technologie naar innovatieve oplossingen. Deze passen zowel bij de gewenste toepassing als bij alle overige eisen. De producten van Wouter Witzel voldoen aan de strengste internationale kwaliteitseisen en zijn extreem duurzaam. Afgelopen jaar heeft Wouter Witzel EuroValve B.V. haar 55-jarig jubileum gevierd. Wouter Witzel EuroValve B.V. heeft een rijke historie waar we erg trots op zijn.

That is the reason why we are always there when you need us!

Bosch Car Service Auto Reuvers

Bosch Car Service Auto Reuvers is een BOVAG autobedrijf met Nationale Auto Pas. Wij hebben een ruim assortiment aan occasions met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bosch Car Service Auto Reuvers heeft een goed uitgeruste werkplaats met vakkundig personeel. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, airco-service, banden en velgen, APK keuringen en overige werkzaamheden aan uw personenauto, camper of lichte bedrijfswagen.

Tevens is Bosch Car Service Auto Reuvers een Autohopper verhuur bedrijf voor auto en lichte bedrijfswagens
 
Bosch Car Service Auto Reuvers uw partner in mobiliteit!

Scholen

Deelnemende scholen geven hun leerlingen de ruimte om middels innovatief onderwijs hun eigen talent te ontdekken en ontwikkelen.

Sponsoren

Als initiatiefnemer van AdoptIDee stimuleert PNO ondernemerschap, het creëren van nieuwe ideeën en innovatief onderwijs.