Brengt het onderwijs en het bedrijfsleven samen

AdoptIDee is een initiatief van PNO Consultants en laat scholieren uit groep 6 en 7 de handen ineen slaan met innovatieve bedrijven  uit Groningen en Haaksbergen. Door kinderen uit groep 6, 7 en 8 na te laten denken over ‘echte’ innovatie-uitdagingen van bedrijven komen zij al in een vroeg stadium in contact met IT, innovatie en daaraan gerelateerde werkgebieden.

Aanmelden kick-off AdoptIDee 2021

Het is bijna zo ver! 30 maart vindt van 16:00 tot 17:00 uur de (digitale) kick-off plaats van AdoptIDee 2021. Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan via onderstaand aanmeldformulier. Op 30 maart ontvang je per e-mail de link naar de livestream.

Tot 30 maart!

* indicates required
Jouw functie
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Privacy Statement

Om van elkaar te leren, het onderwijs te dynamiseren én terminale serieusheid onder ondernemers tegen te gaan. Aan de hand van een probleemstelling, geformuleerd door de deelnemende ondernemingen, bedenken scholieren in kleine groepen een oplossing en werken dit uit in een concept. Zo helpen leerlingen ondernemers aan creatieve oplossingen voor hun complexe vraagstukken en dragen ondernemers op hun beurt op speelse wijze bij aan de werknemer van de toekomst. Een win-win situatie!

AdoptIDee 2020

AdoptIDee 2019