ONDERNEMERS HAAKSBERGEN

AdoptIDee is tot stand gekomen in samenwerking met de volgende enthousiaste en innovatieve ondernemers uit Haaksbergen. Wil je ook bijdragen aan dit project? Neem contact op voor meer informatie.

Lienesch

Lienesch, specialist in decoratieve en functionele stoffen voor binnenzonwering en raamdecoratie. Door vast te houden aan een visie waarin kwaliteit, innovatie en persoonlijk contact centraal staan, zijn wij van klein specialistisch bedrijf in plisséstoffen uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van raamdecoratiestoffen met bijna 70 medewerkers. De visie en een ware passie voor textiel hebben in de loop der jaren geresulteerd in een uniek assortiment van sfeervolle, innovatieve kwaliteitsstoffen, die worden gekenmerkt door een natuurlijk stofgevoel. Ons hoofdkantoor in Haaksbergen beschikt over een eigen productieafdeling, opslag en expeditie en is volledig ingericht op het ontwikkelproces. 

Nubix

Wij zijn Nubix, jouw strategische partner op IT-gebied. Als aanbieder in ICT, Web, VoIP en CRM met jarenlange ervaring, beschikken wij over een dosis kennis waarmee wij verder gaan dan het bieden van een oplossing.

Nubix spreekt de taal van de klant, denkt mee op strategisch niveau en biedt proactief advies. Daarmee optimaliseren we de informatiestromen binnen jouw organisatie. Door samen te werken met gerenommeerde partijen, bieden wij structureel de beste kwaliteit. Nibux neemt al jouw IT-zorgen uit handen. 

Brunelco

Elektronica en techniek zijn onze passie. Wij vinden niets leuker dan vragen van klanten op te lossen met elektronica, software en techniek. Eigenlijk zijn we de hele dag aan het puzzelen: hoe kunnen we onze klant blij maken, hoe maken we de oplossing gebruiksvriendelijk, hoe houden we de kosten laag, kunnen we de oplossing nog energievriendelijker maken? 

Al deze puzzels worden opgelost door een groep creatieve mensen, die allemaal een technische opleiding hebben gevolgd. Wij willen graag dat kinderen zien hoe geweldig leuk het is om dit soort puzzels op te lossen, vandaar dat we graag meedoen met adoptidee. Techniek is allesbehalve saai en ook zeker niet altijd heel ingewikkeld, maar wel uitdagend! 

Uzin Utz Nederland

Uzin Utz Nederland (voorheen Unipro) levert alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Bijna 60 jaar geleden begon Uzin Utz Nederland met de productie van lijmen en groeide snel uit tot een internationale organisatie.  
Innovatieve productiemethoden, een vakkundig technisch advies en meer dan 100 enthousiaste medewerkers leggen de basis voor perfecte vloeren. Uzin Utz Nederland maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde organisatie, de Uzin Utz Group. Dit Duitse familiebedrijf kenmerkt zich door “Grundlichkeit” en een warme, persoonlijke bedrijfscultuur.  

Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Dat is terug te vinden in ons assortiment, onze verpakkingen en ons bedrijfspand, waarin wij onze visie op duurzaamheid hebben vertaald in de “groenste” fabriek van Nederland.  

Naast duurzaamheid staat bij ons de mens altijd centraal; of het nu om onze medewerkers, onze afnemers of om de volwassenen of kinderen om ons heen gaat. Met AdoptIDee hopen wij leerlingen uit Haaksbergen te enthousiasmeren voor duurzaamheid en voor ons vak: vloeren!

Mees van den Brink

Ruim veertig jaar is Mees van den Brink Haaksbergen BV nationaal en internationaal leverancier van slangen, koppelingen en appendages. We hebben vestigingen in Haaksbergen,Veenendaal, Drachten en Ridderkerk en vanuit onze dochteronderneming Brinkoflex GmbH met vestigingen in Hamburg en Marl (Nordrhein-Westfalen) bedienen we de Duitse markt. 

Met ruim 50.000 artikelen op voorraad, 8 vestigingen en ruim 120 medewerkers zijn wij altijd in beweging.

Hassink

Hassink is een verpakkingsdrukkerij uit Haaksbergen. Wij houden ervan om kartonnen verpakkingen te maken die functioneel zijn en tegelijkertijd de zichtbaarheid van het product vergroten. Veel van onze producten komen in de supermarkten en winkels terecht. Denk dan aan een kartonnen wikkel om een bak ijs of om een maaltijdsalade, een doosje waar hagelslag of je Liga in zit, een kaart waaraan je zakje snoep in het schap hangt, etc. Hele diverse producten die er door hun uitstraling mede voor moeten zorgen dat jij het product gaat kopen! 

Zolemba

Zolemba is een internationale e-commerce speler in de etiketten branche. Met high-end software, geniale medewerkers en een modern machine park, produceren we dagelijks meer dan 35 miljoen etiketten!

DTC Key-systems Nederland

DTC Key-systems Nederland is totaalleverancier op het gebied van elektronische en mechanische toegangscontrole, cilinders, sloten en sleutelbeheer. DTC Key-systems Nederland levert haar producten in Nederland met een eigen montagedienst en een 24-uurs service ter ondersteuning.

Met jarenlange ervaring op het gebied van toegangscontrole en deurautomatisering en het bieden van een 24 uurs service, is DTC Key-systems de betrouwbare partner in de branche.

IACT

IACT is een hoogwaardige en gespecialiseerde speler op het gebied van industriële automatisering en communicatietechniek. Vanuit Haaksbergen bouwen wij sinds 1999 software voor industrieel gebruik. Dat varieert van kleine machines tot besturingen en visualisaties van grote processen. Omdat we -naar wens- ook inbedrijfstellingen doen is ons werkgebied wereldwijd.

Communicatietechniek betekent het maken van een koppeling tussen verschillende onderdelen binnen de industriële automatisering. Bijvoorbeeld gegevens versturen naar een Windowsapplicatie vanuit een machine of het koppelen van twee verschillende besturingssystemen. IACT ziet in elk probleem de schoonheid van de oplossing.

Scholen

Deelnemende scholen geven hun leerlingen de ruimte om middels innovatief onderwijs hun eigen talent te ontdekken en ontwikkelen.

Sponsoren

Als initiatiefnemer van AdoptIDee stimuleert PNO ondernemerschap, het creëren van nieuwe ideeën en innovatief onderwijs.