HAAKSBERGEN

‘Na het succes van vorig jaar krijgt AdoptIDee in Haaksbergen in 2023 een vervolg! En wat voor een… dit jaar doen er maar liefst 10 Haaksbergse scholen met in totaal 14 klassen mee aan AdoptIDee!
Tijdens de einddag zijn alle creaties en SUPER ideeën van de ruim 300 deelnemende kinderen te bewonderen.’ Dus noteer alvast in de agenda: 30 mei van 9.30-11.30 bij Theater De Kappen.

Verdeling scholen en ondernemers Haaksbergen

 

Ondernemer School Klas
PLT Products Basisschool Paus Joannes 7
Nubix Basisschool Paus Joannes 8
DGS Basisschool St. Bonifatius 7
Odink en Koenderink Basisschool De Kameleon 7
Lienesch Basisschool Het Palet 8a
Uzin Utz Nederland Basisschool Het Palet 8b
Zolemba Basisschool De Honesch 7/8
IACT Basisschool De Pius X 8
Hassink Verpakkingsdrukwerk Basisschool Bonifacius Hoeve 5/6
Elastolith Basisschool Bonifacius Hoeve 7
Reinaerdt Basisschool Los Hoes 6a
Mees van den Brink Basisschool Los Hoes 6b
TKF Montessori Haaksbergen 7/8
Brunelco Op den Akker 7/8

 

 

De planning in Haaksbergen | 2023

Ben je nieuwsgierig naar de andere ondernemers die meedoen in Haaksbergen of wil je meer weten over het programma? Bekijk dan vast deze planning en houd natuurlijk deze website in de gaten!
 

  • 28 maart april 2023 | de kick-off in Haaksbergen, waarbij bedrijven en leerkrachten gezamenlijk AdoptIDee Editie Haaksbergen aftrappen. Tim Post hebben we uitgenodigd als key-note speaker. Tijdens zijn lezing lezing ‘Scholen voor morgen’ vertelt Tim over het grootbrengen van jonge pioniers en het stimuleren van het nieuwsgierige en creatieve denken van kinderen.
  • Begin april | de ondernemers pitchen de probleemstelling/challenge en de kinderen gaan op bedrijfsbezoek
  • Van april tot eind mei | de leerlingen gaan aan de slag met hun opdracht: Wie is de doelgroep? Wat wil het bedrijf? Welke oplossingen zijn er nog meer mogelijk en hoe moet het eindproduct eruit zien?
  • Dinsdagochtend 30 mei | 9.30-11.30 uur | vindt het grootse eindevenement plaats in De Kappen in Haaksbergen. De kinderen presenteren hier hun SUPER-ideeën aan ondernemers, ouders en regionale overheidsvertegenwoordigers.

Nieuws

Eindevent Haaksbergen 2023

Eindevent Haaksbergen 2023

Vorige week was het eindevent van AdoptIDee regio Haaksbergen. En het was wederom een feestje! Het enthousiasme spatte ervan af bij de kinderen, leerkrachten, ondernemers en familie. Ook dit jaar hebben de kids weer geweldige ideeën bedacht. Zoveel creativiteit op één...

Enschede in the spotlight

Enschede in the spotlight

Een dikke week geleden is AdoptIDee Enschede afgetrapt! Het was een onwijs leuke kick-off bij Twepa. In deze allereerste light versie van AdoptIDee Enschede vervult basisschool de Ouverture de rol van school en Twepa de rol van ondernemer. De club enthousiastelingen...

Meppel in the spotlight

Meppel in the spotlight

Onze nieuwe regio heeft de editie een kleine maand geleden afgetrapt. Omdat de AdoptIDee formule voor onze ondernemers en leerkrachten nog nieuw is, starten we vanaf 0. De enthousiaste spirit die een nieuwe editie met zich mee brengt is onbeschrijflijk. Editie...

Neem contact op

 

Wil je meer weten over AdoptIdee editie Haaksbergen? Neem contact op met Carine Giesbers via carine.giesbers@pnoconsultants.com of via telefoonnummer +31 06 29 55 88 72. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen.