HAAKSBERGEN

Dit jaar is alweer de derde editie van AdoptIdee. En het wordt groter dan ooit! Na twee succesvolle edities in Groningen heeft Twente zich aangesloten bij dit initiatief. In Haaksbergen bereiden de leerlingen van de Paus Joannes, De Kameleon en de St. Bonifatiusschool zich al voor op het uitdenken van de meest fantastische innovaties. En dit zullen zij doen voor acht Twentse ondernemers, die voor hun innovatieplannen dus een beroep doen op de creativiteit van de leerlingen.

De planning in Haaksbergen

Ben je nieuwsgierig naar de andere ondernemers die meedoen in Twente of wil je meer weten over het programma? Bekijk dan vast deze planning en houd natuurlijk deze website in de gaten!

 

  • 3 maart 2020: de kick-off in Haaksbergen, waarbij bedrijven en leerkrachten gezamenlijk AdoptIdee Editie Haaksbergen aftrappen; we verwachten belangrijke vertegenwoordigers van de gemeente Haaksbergen!
  • Medio maart (week 12): de ondernemers gaan langs bij de deelnemende scholen om te pitchen bij de leerlingen
  • Van half maart tot half april: de leerlingen gaan aan de slag. In groepjes bezoeken zij ‘hun’ bedrijf om vervolgens de tanden te zetten in hun opdracht: Wie is de doelgroep? Wat wil het bedrijf? Welke oplossingen zijn er nog meer mogelijk en hoe moet het eindproduct eruit zien?
  • Dinsdagmiddag 21 april vindt het grootse eindevenement plaats in De Kappen in Haaksbergen. De kinderen presenteren hier hun ideeën aan ondernemers, ouders en regionale overheidsvertegenwoordigers.

Nieuws

AdoptIdee breidt uit naar Haaksbergen en Leeuwarden

Het mega-succes van AdoptIDee in Groningen krijgt een vervolg. En wat voor één: de derde jaargang wordt nóg groter – met nog meer deelnemende scholen, nog meer bedrijven en… meer locaties. AdoptIDee? Kinderen helpen bedrijven innoveren AdoptIDee brengt onderwijs,...

Neem contact op

 

Wil je meer weten over AdoptIdee editie Haaksbergen? Neem contact op met Carine Giesbers via carine.giesbers@pnoconsultants.com of via telefoonnummer +31 06 29 55 88 72. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen.