GRONINGEN

Ook in 2022 gaat AdoptIDee weer van start in Groningen. Het wordt de vierde editie en dit jaar doen 21 bedrijven, 5 scholen en 525 kinderen mee. Dit jaar fysiek met een opening in het Groninger Forum en de einddag opnieuw in de Oosterpoort. Die laatste dag is een publiek evenement, waarbij we hopen dat ook ouders, grootouders en andere geinteresseerden komen kijken naar de oplossingen die de kinderen hebben bedacht.

Verdeling scholen en ondernemers Groningen

Op 12 april wordt tijdens de opening duidelijk welk bedrijf aan welke klas wordt gekoppeld.

De planning in Groningen | 2022

Ben je nieuwsgierig naar de andere ondernemers die meedoen in Groningen of wil je meer weten over het programma? Bekijk dan vast deze planning en houd natuurlijk deze website in de gaten!

 

  • 12 april 2022 | 16.00 uur | de kick-off in Groningen, waarbij bedrijven en leerkrachten gezamenlijk AdoptIDee Editie Groningen aftrappen;
  • 16 t/m 20 mei (week 20) | de ondernemers gaan langs bij de deelnemende scholen om te pitchen bij de leerlingen
  • 16 mei t/m 10juni | de leerlingen gaan aan de slag. In groepjes bezoeken zij ‘hun’ bedrijf om vervolgens de tanden te zetten in hun opdracht: Wie is de doelgroep? Wat wil het bedrijf? Welke oplossingen zijn er nog meer mogelijk en hoe moet het eindproduct eruit zien? Hier hoort ook een bedrijfsbezoek bij.
  • Dinsdag 21 juni | 13:30 tot 15:00 uur | vindt het grootse eindevenement plaats in De Oosterpoort in Groningen. De kinderen presenteren hier hun ideeën aan ondernemers, ouders, regionale overheidsvertegenwoordigers en andere geïnteresseerden.

Nieuws

In gesprek met Syt Scheper

In gesprek met Syt Scheper

Deze week gaan we kletsen met Syt Scheper maar dan net even anders... Namelijk in podcast vorm! Klik op de video hieronder om in gesprek te gaan met onderzoeker en marketeer Syt Scheper.

In gesprek met Wouter van Dijk

In gesprek met Wouter van Dijk

Hoe is AdoptIDee eigenlijk tot stand gekomen? Daar heeft Wouter van Dijk - oprichter en bestuurslid van AdoptIDee - antwoord op. Ongeveer vijf jaar geleden heeft hij de stichting opgestart. Maar wat waren zijn beweegredenen en wat wilde onze ondernemende grondlegger...

De AdoptIDee formule

De AdoptIDee formule

AdoptIDee draait komende editie al voor de 5e keer. Daar zijn we uiteraard mega trots op. Samen met jullie, de AdoptIDee familie, krijgen we het voor elkaar om er ieder jaar weer een feestje van te maken. In de afgelopen jaren zijn we erachter gekomen dat de AdoptIDee...

Neem contact op

Wil je meer weten over AdoptIdee editie Groningen? Neem contact op met Wouter van Dijk via wouter.vandijk@pnoconsultants.com of via telefoonnummer +31 06 29 55 89 12. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

14 + 2 =