ONDERNEMERS ENSCHEDE

AdoptIDee is tot stand gekomen in samenwerking met de volgende enthousiaste en innovatieve ondernemers uit Enschede. Wil je ook bijdragen aan dit project? Neem contact op voor meer informatie.

Twepa

Twepa is dé favoriete facilitaire groothandel van ondernemend Nederland. Al sinds 1929 dragen we bij aan het uiteindelijke succes van onze klanten door ze full service te ondersteunen met een sterk assortiment facilitaire producten. Daarbij staat het belang van de klant altijd op nummer één. Diep geworteld in Twente, maar inmiddels een grote steun voor organisaties door heel Nederland. Wij ondersteunen je met het bereiken van jouw zakelijke successen.

Door ondernemers, mkb’ers en grote bedrijven te voorzien van facilitaire artikelen kunnen zij zich weer focussen op datgene waar het voor hen echt om draait; ondernemen. Met ons ruime assortiment en de mogelijkheid tot het leveren van klantspecifieke producten kunnen wij een compleet pakket leveren. Zo hoef je als inkoopmanager of ondernemer niet bij verschillende partijen op zoek naar de facilitaire producten die je nodig hebt. Dat scheelt tijd en geld. Ons volledige assortiment is onderverdeeld in de productgroepen Dozen, Verpakkingen, Disposables, Bedrijfskleding, Schoonmaak en Kantoorartikelen.

Scholen

Deelnemende scholen geven hun leerlingen de ruimte om middels innovatief onderwijs hun eigen talent te ontdekken en ontwikkelen.