🇳🇱🤝🇮🇹 We zijn verheugd te delen dat stichting AdoptIDee recentelijk op een bijzondere missie naar Pescara, Italië is geweest! Waarom? Om onze vleugels uit te slaan en een gloednieuwe editie van AdoptIDee te lanceren, in samenwerking met onze partners IDP en Innovalley. Dank Ron Weerdmeester, Giulia Costantino en Michela d’Amelio voor de begeleiding tijdens ons bezoek.

🏢 We hadden de eer om Fameccanica te bezoeken, een bedrijf dat innovatie belichaamt, evenals de vooraanstaande school I.I.S. Alessandro Volta. Deze bezoeken hebben niet alleen bruggen van kennis en ervaring gebouwd, maar hebben ook een fundament gelegd voor toekomstige samenwerkingsverbanden en uitwisselingen.

🏫 Extra inspiratie werd gevonden in andere deelnemende scholen zoals Liceo Classico G.D’Annunzio, I.I.S. Di Marzio-Michetti en Itset Filippo Palizzi in Vasto, die zich allemaal hebben gecommitteerd aan het voorstellen van hun uitdagingen naast die van Fameccanica aan andere grote bedrijven in de regio.

🔗 Verbinding door Innovatie — dit is waar AdoptIDee in gelooft en wij zijn geïnspireerd door de ongelooflijke inzet en passie van alle betrokken partners en instellingen.

👀 Houdt onze socials en website in de gaten om meer te leren over onze voortgang en de vruchten van deze internationale samenwerking!

🌐 Meer weten? www.adoptidee.nl