Eindelijk was het zover: 8 scholen, 10 klassen, 225 kinderen en 10 regionale ondernemers samen op het eindevent van editie Losser/Overdinkel 2023!

Op de prachtige locatie in openluchttheater van Brilmansdennen was het super goed vertoeven. We hadden prachtig weer en de kinderen, leerkrachten en ondernemers zaten vol enthousiasme. De creatievelingen hebben met volle overtuiging hun uitgewerkte opdracht gepresenteerd.

Het event begon met een plenaire aftrap waarbij wethouder Jaimi van Essen iedereen welkom heette en veel succes wenste. Hij vertelde ook dat de Gemeente Losser super blij is met de samenwerking tussen ondernemers en onderwijs. Stichting AdoptIDee speelt hier volgens hem een belangrijke rol in. Hij roept alle ondernemers en scholen op om volgend jaar 2024 weer mee te doen.

Wederom een prachtig eindevent waarin alle deelnemers inclusief bezoekende familie en vrienden tevreden reageerde op het gehele traject van Stichting AdoptIDee.

We kunnen nu al niet wachten op de editie in 2024!

Zie onderstaande video van Brilmansdennen:
https://vimeo.com/835936571