Vorige week hebben we AdoptIDee regio Losser mogen aftrappen. Als groeiende regio was het leuk om wat bekende gezichten van de vorige editie terug te zien. Naast de bekende gezichten hebben zich ook veel nieuwe ondernemers bij AdoptIDee gevoegd. Een mooie ontwikkeling waardoor het netwerk van AdoptIDee in de regio Losser alleen maar verder wordt uitgebreid. Een ontwikkeling die aansluit op één van de stiekeme doelstelling van regio verantwoordelijk Jan van Uitert 😉

In het Gemeentehuis van Losser werden de 11 klassen van de 8 deelnemende scholen gekoppeld aan hun ondernemers. Daarnaast werden ze geïnspireerd door onze key note speaker Tim Post die vertelde over het onderwijs van morgen. Met het startschot van de opening wordt toegewerkt naar de einddag die dit jaar in het open luchttheater Brilmansdennen te Losser plaats zal vinden. Hierover later meer dus stay tuned!

Jan van Uitert, verantwoordelijke voor AdoptIDee Losser/Overdinkel, aan het woord:
‘De 2e editie in Losser heeft een spectaculaire groei door gemaakt. We zijn van 180 kinderen naar 250 kinderen gegaan en van 8 klassen naar 11 klassen. Tevens zijn we opgeschaald van 8 bedrijven naar 11 prachtige regionale bedrijven. Wel een prachtige uitdaging want voor veel ondernemers en leerkracten is het allemaal nieuw. Heel mooi dat de ervaren AdoptIDee’ers weer staan te springen om mee te doen. De opening was een geslaagde bijeenkomst en een goed begin is het halve werk!’