In een eerder artikel benoemde Jan van Uitert al dat hij samen met Carine Giesbers in schooljaar 2021/2022 een nieuwe editie in Losser heeft opgezet. Samen met de 8 bedrijven uit Losser en 8 scholen van stichting Scolo hebben zij een succes gemaakt van deze eerste editie.

Na de positieve evaluatie kwamen we tot de conclusie dat we de editie in Losser graag willen continueren en zelfs plannen hebben om op te schalen. In het artikel waar we het hierboven ook al even over hebben gehad benoemden we dit maar hielden we het ook een beetje vaag. We zijn jullie hierover dus nog wat informatie verschuldigd ­čśë

In dit artikel lopen we met jullie door de nieuwste ontwikkelen voor de aankomende editie van AdoptIDee in Losser.

Laten we beginnen met goed nieuws: we gaan opschalen! Van 4 basisscholen met 8 klassen gaan we uitbreiden naar 8 basisscholen met 13 klassen. Dat betekent niet alleen dat er dit jaar 300 kinderen aan de editie in Losser mee zullen doen maar ook dat we meer bedrijven nodig hebben. Wouter Witzel, Auto Reuvers, Cars and Stars en Plus Overdinkel zullen komend jaar weer hun steentje bijdragen. Helaas slaan Cleanbo, Van Heek Textiles, Final Plastics en Hubo een jaartje over. Maar we hebben afgesproken dat ze volgend jaar, als het mogelijk is, gewoon weer aan kunnen sluiten.

Naast de 4 bedrijven die meekomen vanuit afgelopen editie, zal de gemeente Losser ook gaan meedraaien als bedrijf. Maar aan in totaal 5 bedrijven hebben we helaas niet genoeg. Daarom nodigen we ieder bedrijf uit die interesse heeft in AdoptIDee Losser om een mailtje te sturen. Waarna we een ori├źnterend gesprek in kunnen plannen om je te voorzien van alle belangrijke informatie.

Afsluitend zullen we de basisscholen die aankomende editie mee gaan doen nog even voor je op een rijtje zetten:

  • BS Veldzijde;
  • BS de Verrekijker;
  • BS De Wegwijzer;
  • BS Pax Christi;
  • BS Martinus;
  • BS De Imenhof;
  • Bredeschool Overdinkel;
  • Kindercentrum Meester Snel.
 

Wij kunnen niet wachten totdat de edities weer van start zullen gaan. Laten we er samen wat moois van maken ­čÖé