Ook Wouter Witzel was dit jaar van de partij. Lees hieronder hoe zij het AdoptIDee traject hebben ervaren.

Wouter Witzel doet met plezier mee aan de eerste versie van AdoptIDee in Losser. De reden om hieraan mee te doen is tweeledig; Wouter Witzel moet ook naar de toekomst voldoende mensen kunnen krijgen om haar bedrijf in Nederland te laten voortbestaan, via AdoptIDee kunnen we kinderen vroegtijdig kennis laten maken met ons bedrijf. Een tweede reden is dat er steeds minder aandacht is voor Techniek tijdens de lagere schoolperiode. Via AdoptIDee maken kinderen van de basisschool al op jonge leeftijd kennis met de facetten van een technisch bedrijf.

Wij verwachten dat we met de twee verstrekte opdrachten aan groep acht van basisschool De Wegwijzer op een originele manier input kunnen krijgen om onze plannen verder te kunnen verbeteren. Dit komt met name doordat kinderen nog geen ingekaderde manier van denken hebben en onbevangen tegen situaties aan kunnen kijken.