Na de spontane aftrap van Gijs werd er door burgemeester Welten en wethouder Louis Koopman verteld hoe belangrijk de AdoptIDee editie in Haaksbergen is. Ze waren vol lof over de koppeling tussen het onderwijs en de ondernemers.

Nadat Carine Giesbers, initiatiefnemer van AdoptIDee in Twente, haar dansje onder luid applaus van de aanwezige kinderen had uitgevoerd werd het TikTok dansje door de leerlingen op het grote beeldscherm afgespeeld, de tune werd herhaald nadat alle kinderen op de stoelen stonden mee te dansen. Wat een enthousiasme!

De marktplaats was superdruk en gezellig. Wat in Haaksbergen opviel waren de vele aanwezige ouders, opa’s en oma’s die super trots naar de uitgewerkte oplossingen van de kinderen keken. De dag werd afgesloten met een cadeautje en een heerlijk ijsje. Het was een hele geslaagde einddag. Op naar volgend jaar!