We krijgen onwijs veel steun van verschillende organisaties. Zo ook van ‘De week van Losser’. Zij hebben een leuk berichtje geplaatst op hun websites over de einddag in Losser. Lees hieronder een klein stukje.

‘LOSSER – Talent, creativiteit en jong enthousiasme in de gemeente houden. Dat is de basisgedachte van AdoptIDee. Operationeel directeur Jan van Uitert is directeur van de stichting die naast Losser in vier andere plaatsen in Nederland actief is: “Kinderen zakken op een leeftijd van zo’n 10, 11 jaar vaak terug in creativiteit. We willen hun creativiteit blijven prikkelen door vragen te stellen en dit te koppelen aan het bedrijfsleven.’

De rest van het bericht kun je lezen via deze link: https://www.deweekvanlosser.nl/deweekvanlosser/algemeen/creative-kinderen-helpen-losserse-ondernemers