Woensdag 15 juni ging groep 8 van basisschool de Wegwijzer op bedrijfsbezoek naar Wouter Witzel. Samen met juf Marlyn Asbreuk stapten de kinderen op de fiets en kon de dag beginnen.

Wouter Witzel is een groot productiebedrijf met ongeveer 200 medewerkers. In een hal produceert Wouter Witzel vlinderafsluitingen voor klanten over de hele wereld.

De kinderen werden door 4 medewerkers in de kantine ontvangen. Dit was best wel spannend want iedereen moest een veiligheidsbril dragen en tussen de veiligheidslijnen blijven lopen. Absoluut iets wat de kinderen niet veel vaker hebben meegemaakt.

Verdeeld in 4 groepen kregen de kinderen rondleidingen in verschillende delen van het productiebedrijf. Ze liepen van het kantoor naar het magazijn, van het magazijn naar de productiehal en weer terug via het logistieke centrum. En dat alles in een uur.

Het was een superleuke en leerzame rondleiding. En ondanks de veiligheidsbrillen en ‘strenge’ regels hebben de kinderen ook heel wat lol getrapt. De regels werden overigens heel goed opgevolgd.

Om de dag af te sluiten kregen de kinderen nog wat drinken en een koek en toen dat eenmaal op was konden ze met volle buiken en een voldaan gevoel terug naar de wegwijzer.