Berichten als deze ontvangen wij van AdoptIDee maar al te graag! In onderstaand nieuwsbericht neemt Roel Meijerink van Zolemba ons mee naar het geslaagde bedrijfsbezoek dat zij voor groep 7 van BS Paus Joannes georganiseerd hebben:

AdoptIdee is een geweldig mooi initiatief van PNO Consultants en laat scholieren uit groep 6, 7 en 8 de handen ineenslaan met innovatieve bedrijven. Zolemba is ook dit jaar weer van de partij aangezien het meest creatieve talent bij de jeugd zit. Wij vinden het ook enorm belangrijk dat kinderen al vroeg kennis maken met de mogelijkheden binnen het bedrijfsleven. Een regionaal initiatief waar wij met veel plezier aan meewerken.

Dit jaar is Zolemba gekoppeld aan groep 7 van Paus Joannes te Haaksbergen, waarbij wij drie marketing uitdagingen – in de vorm van probleemstellingen- hebben voorgelegd aan de klas. We zijn enorm benieuwd naar de innovatieve ideeën van alle 29 leerlingen. Een bedrijfsbezoek hoort daar natuurlijk ook bij. Op 31 mei was het dolle boel op ons hoofdkantoor in Haaksbergen. De scholieren hebben een rondleiding gekregen door de productieafdeling waar zij onze digitale persen, de meest innovatieve in haar soort, van dichtbij inspecteerde. Natuurlijk hebben ze ons ook veel kritische vragen gesteld over Marketing en customer service. Het was de scholieren helder dat Zolemba meer is dan etiketten. E-commerce, een dtp-afdeling, klanten te woord staan en dat voor heel Europa.

Ook gingen de scholieren samen creatief aan de slag in onze fotostudio. De teams werkten samen om het perfecte plaatje te creëren van onze producten, waarbij de scholieren alle vrijheid kregen om de unieke foto te creëren. Dit resulteerde in nieuwe creatieve manieren om onze producten onder de aandacht te brengen bij onze klanten. De resultaten liegen er niet om, de etiketten van Zolemba zijn een plaatje!

Na een volle middag met veel informatie, vragen en activiteiten gaan ze aan de slag en wachten wij in spanning tot de presentatie van hun innovatieve ideeën. Deze worden gepresenteerd op 29 juni bij De Kappen in Haaksbergen. Enthousiast geworden over het initiatief AdoptIdee? Dan verwijzen wij je graag door naar www.adoptidee.nl voor meer informatie.