Ongeveer 2 weken geleden is groep 7 van OBS Joseph Haydnschool op bedrijfsbezoek geweest bij Topay in Groningen. Wouter van Dijk, oprichter van AdoptIDee, zegt daar het volgende over:

‘Omdat Topay trotse sponsor is van FC Groningen hebben de kinderen eerst een rondleiding gehad door het stadion waarna we vervolgens een bezoek hebben gebracht aan het kantoor van Topay. Tijdens dit bezoek hebben de kinderen de voortgang van hun project besproken. De opdracht die ze hebben meegekregen is het maken van mooi promotiefilmpje voor Tik Tok. Daarvoor moesten ze eerst onderzoeken welk probleem Topay voor haar klanten oplost en hoe dit te verwerken in een mooie video.

Het bespreken van de voortgang bestond uit het geven van een presentatie van het script van hun video.’

Al met al was het een super geslaagde dag. Topay bedankt!