De einddag van de eerste editie van AdoptIDee in Heerenveen was een groot succes!

Maandag 30 mei was het eindelijk zover: de einddag van de eerste editie van AdoptIDee in Heerenveen. Na een superleuke aftrap en interessante bedrijfsbezoeken waren de verwachtingen voor de einddag erg hoog. Maar gelukkig hebben de medewerkers van Chipsoft, de docenten en de leerlingen deze verwachtingen dubbel en dwars waargemaakt.

Samen met Chipsoft hebben de leerlingen er een heuse happening van gemaakt. Na hard te hebben gewerkt aan de oplossingen mochten de leerlingen ze eindelijk gaan pitchen. En dat was uiteraard best een beetje spannend.

De 3 gepresenteerde oplossingen waren zo goed dat de jury wel een half uur nodig had om te overleggen wie de winnende titel verdiende. Na lang beraad was de jury eruit: team rood was de winnaar! Onder luid gejuich werden de bekers door Richard Storm van Chipsoft aan hen overhandigd. Alle kinderen kregen nog een AdoptIDee pen als afscheidscadeautje en daarmee werd de einddag positief afgesloten.

We worden er heel blij van te horen dat iedereen volgend jaar weer heel graag mee gaat doen.