De eerste editie van AdoptIDee in Pekela

De eerste editie van AdoptIDee in Pekela loopt als een speer. Projectleider Jakob Zwinderman is de kartrekker en begeleider van AdoptIdee in Pekela en hij doet het super!

De bedrijfsbezoeken zijn al in volle gang. Het is heel mooi om ook tijdens deze editie te zien hoe leuk groep 8 van OBS Hendrik Wester meedoet aan alle activiteiten. Tijdens het bedrijfsbezoek bij Nedmag keken de kinderen mee in een laboratorium als echte wetenschappers. Ze droegen een lab jas en bril en volgden de procedures van het lab goed op.

Tijdens deze editie in Pekela zullen de 16 leerlingen van groep 8 de volgende bedrijven bezoeken:

Projectleider Jakob vindt het superbelangrijk dat ook jonge kinderen een kijkje kunnen nemen in de wondere wereld van het bedrijfsleven. ‘Er zijn prachtige bedrijven in de regio en het is belangrijk dat de kinderen weten dat ze in de toekomst een leuke baan kunnen krijgen’ vertelt Jakob. En daar is AdoptIdee het uiteraard mee eens.

De einddag zal plaatsvinden op 3 juli. Meer informatie hierover volgt nog. Jakob is samen met Wouter namelijk druk bezig met de ontwikkeling van het programma hiervoor. Stay tuned!