In Heerenveen is de opening van de pilot geweest! Maaike Enström en Roos Neeleman van Chipsoft hebben tijdens de opening in de klas hun bedrijf op een mooie wijze gepresenteerd, ook werd de grote ontwikkeling van het bedrijf toegelicht.
De kinderen waren super enthousiast en hadden veel vragen die door Maaike en Roos verder werden toegelicht. Tevens werd de opdracht besproken en werden de eerste creatieve oplossingen al aangedragen samen met leerkracht Susan Douma.
Super gaaf om te zien hoe de kinderen met het aangeleverde AdoptIDee onderwijsboekje, samen met de leerkracht in het reguliere onderwijs voor het bedrijfsleven aan het werk gaan!

Dinsdag 17 mei gaat AdoptIDee met de kinderen en de leerkracht op bezoek bij Chipsoft in Heerenveen, volg onze site voor meer info over de editie Heerenveen!