Woensdag 11 mei is de 1e openingsdag in onze nieuwe regio Losser/Overdinkel.
 
Op woensdag 20 april hadden we al een zeer succesvolle infosessie met leerkrachten en coördinatoren van de vier basisscholen uit Losser/Overdinkel en werd de totale editie van A tot Z enthousiast toegelicht door Carine Giesberts van AdoptIDee.

De volgende stap zal zijn de Kick-off op woensdag 11 mei, en koppelen we het onderwijs met acht klassen aan de acht enthousiaste ondernemers uit de regio Losser/Overdinkel. Geweldig dat we deze bijeenkomst fysiek kunnen plannen in het Gemeentehuis van de Gemeente Losser, een mooie locatie om hier de kick-off te mogen doen met allemaal enthousiaste mensen, die graag deelnemen aan het Adoptidee proces, heel fijn!

Onderstaand nog even het programma.

Het programma is als volgt:

15.45 – 16.00    Inloop;

16.00 – 16.15    Welkomstwoord en presentatie AdoptIDee experience box;

16.15 – 16.25    Wethouder Jamie van Essen aan het woord;

16.10 – 16.45    Jeroen Bos over het belang van Techsavvy zijn;

16.45 – 17.00    Koppeling ondernemers aan klassen;

17.00 – 17.45    Eerste kennismaking docenten en ondernemers en uitwisseling contactgegevens t.b.v. nadere formulering probleemstelling onder het genot van een hapje en een drankje.