‘’Stichting AdoptIDee brengt het onderwijs en bedrijfsleven samen’’

Op dinsdagmiddag 12 april heeft de kick-off in Groningen plaatsgevonden. Eindelijk heeft de kick-off weer eens fysiek kunnen plaatsvinden onder het genot van een hapje en drankje. Bedrijven en leerkrachten waren aanwezig in het Forum in Groningen en hebben gezamenlijk de AdoptIDee editie Groningen 2022 afgetrapt! De aanwezigen kijken terug op een zeer geslaagde middag. De volgende stap is om de probleemstellingen van de ondernemers op te stellen en deze te vertalen naar de doelgroep. Dit zal in samenwerking tussen docent en ondernemer gebeuren. De bedrijven zullen de komende periode druk aan de slag gaan samen met de leerlingen in de klas! Dank aan onze sponsoren dit jaar, Fonds Ondernemend Groningen, PNO Consultants en 360Talk.
Binnenkort volgt meer nieuws over de kick-off van andere regio’s. Stay tuned!