Binnen AdoptIDee zijn er veel ontwikkelingen gaande. AdoptIDee heeft een nieuwe medewerker en zij stelt zich graag aan je voor!

 

Syt Scheper

Mijn naam is Syt Scheper, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Almelo. Op het moment ben ik HBO-ICT studente aan het Saxion. Daar komt ook mijn rol binnen AdoptIdee om de hoek kijken. Ik ga vanaf 1 april onderzoeken of de franchise-formule technisch haalbaar is. En nee, dat is geen grap 😉

Tijdens een event bij Heracles werd ik getipt om eens te kijken naar de missie van AdoptIdee. De missie van AdoptIdee zou namelijk aardig overeen komen met de mijne. Via LinkedIn kwam ik in contact met Jan van Uitert. Na een belletje klikte het meteen. Een gesprek met Wouter van Dijk volgde en ook dat klikte heel goed.

In ieder geval tot en met november zal ik onderzoeken of een technische backbone kan ondersteunen in het concept van AdoptIdee. Hierbij zal ik natuurlijk rekening moeten houden met verschillende factoren. Het onderzoek wordt gedaan vanuit de MIT-haalbaarheidssubsidie. Ik heb er onwijs zin in en kan niet wachten om alle mogelijkheden te onderzoeken en uiteindelijk tot 1 perfecte oplossing te komen.