Graag vertellen wij jullie waar we op dit moment mee bezig zijn binnen AdoptIDee. Binnen AdoptIDee zijn er veel ontwikkelingen gaande. AdoptIDee heeft een aantal nieuwe medewerkers. Zij stellen zich graag in de komende weken aan je voor!

 

Pieterjan Arends

Pieterjan Arends

Grafisch ontwerper - Strak Grafisch Ontwerp

Mijn naam is Pieterjan Arends. Samen met mijn vriendin Laura en dochters Esmee en Linde woon ik in Apeldoorn waar ik ook geboren en getogen ben. In 2009 heb ik mijn studie Grafisch Ontwerpen afgerond aan de kunstacademie (ArtEZ) in Arnhem en in 2010 ben ik mijn bedrijf Strak Grafisch Ontwerp in Apeldoorn gestart.

Meer dan 10 jaar later kan ik nog steeds zeggen dat ik mijn werk met erg veel plezier doe. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontwerpen van huisstijlen, identiteiten en drukwerk maar ik ontwerp en realiseer ook websites. Voor AdoptIdee heeft Jan van Uitert heeft mij gevraagd de website te beheren / verbeteren en ik zal mij hier en daar ook bezig gaan houden met het ontwerpen van drukwerk zoals bijvoorbeeld de visitekaartjes.