Dinsdag 26 maart was het zover, het officiële startsein van AdoptIDee 2019 werd gegeven. In het Noorderpoort Kasteel in Groningen was het een inspirerend samenkomen van de betrokken docenten en alle deelnemende ondernemers. Wethouder Gemeente Groningen Paul de Rook had in zijn agenda een gaatje gevonden om het startschot van ons innovatie en leerzame project te geven. Dries Faems, verbonden aan de Otto Beisheim School of Management in Koblenz, nam het stokje daarna over en enthousiasmeerde alle betrokkenen om vol plezier de komende weken tegemoet te treden.

Gezellige afsluiter

We sloten de middag af met een borrel. Om elkaar beter te leren kennen, al opgedane informatie te bespreken, maar vooral om te proosten op de mooie en leerzame weken die mogen volgen.

En nu…

De komende weken zullen de scholieren stap voor stap steeds meer betrokken worden en creatief aan de slag mogen. Van bedrijfsbezoeken tot het uitwerken van de voorgelegde opdrachten. Wij, en ook de ondernemers, kunnen niet wachten op alle ideeën die de scholieren voor ons in petto hebben. Vrijdag 21 juni is dé feestelijke dag waarop alle scholieren hun projecten mogen presenteren. Bekijk de video om te zien hoe dat er vorig jaar aan toe ging.

Houd ons de komende maanden in de gaten voor meer leuke updates rondom dit innoverende project.