Regio’s

AdoptIdee is als een olievlek: begonnen als een ‘wild idee’ in 2018 in Groningen gaat dit jaar, 2020, behalve in Groningen, AdoptIdee ook van start in Haaksbergen en Leeuwarden.

Groningen

Het is dan ook niet voor niets dat na twee succesvolle edities zich in Groningen al vijftien bedrijven hebben aangemeld om via AdoptIdee hun innovatieplannen een extra boost te geven! Op de O.B.S. Joseph Haydnschool, de Openbare Montessori School Boerhaave en de Openbare Dalton Basisonderwijs Karrepad begint AdoptIdee inmiddels al een terugkerend onderdeel van het onderwijspakket uit te maken. Op dus naar een nóg grotere editie van AdoptIdee!

Haaksbergen

Ook Twente borrelt van jeugdig innovatisme! Dat klopt: dit woord bestaat (nog) niet maar als je straks de kinderen van de Paus Joannes, De Kameleon en de St. Bonifatiusschool bezig ziet met hun innovatie-uitdaging dan zal je het met ons eens zijn: dit woord moet in de dikke Van Dale! Bekijk hier het programma van Haaksbergen en de contactgegevens.

Leeuwarden

Fryslân is fernijend. In ieder geval als het aan de kinderen van deze Leeuwardense scholen ligt. Want zij gaan zich buigen over een aantal innovatie-uitdagingen waarvoor deze ondernemers graag een beroep doen op het enthousiasme en de onbevangen creativiteit van deze 6e en 7e groepers.